Yes..yes… tell me, I Told U So!!

Yes..yes… tell me, I Told U So!!

Hardest thing ive ever done

Sigh….. ok lah last week i made the dumbest mistake of my life sebab aku terima balik gigi karat dalam hidup aku. Masa dia datang balik pada aku tu, dia bagi terms and conditions yg dia still nak keep in touch and still nak keluar with Kak Tong Lemak.. and walaupun aku sebenarnya tak boleh terima apa yg dia cakap, aku tetap bagi dia masuk balik dalam life aku. Bodoh….aku tau. Aku tak kan bagi excuses for my behaviour sebab memang dah terang dan nyata kebodohan aku kat situ. Maybe i was expecting some kind of miracle would happen and he really was in love with me. Nope…! Jantan tu memang spesis yang mementingkan diri sendiri. Dia baik dengan aku sebab dia nak kemudahan yang dia tau, dia boleh dapat dari aku. Dia tak sayang aku pun.

Bak kata Kak Jari Mok, ‘Dia jantan dayus kak..sebab tu dia pilih bini orang tu. Bini orang tu pulak, gunakan dia bila rasa bosan. Jantan ni dgn bini orang tu saling guna dan menggunakan… dengan akak dia bosan sebab akak 24jam, akak nak loving… sebenarnya dia nak buat akak macam touch n go je… dia tau akak ni lembut hati sangat, dia pujuk sikit je, akak dah cair… tak payah la kak..akak fikir lah dalam2..ini hidup akak. Buang masa je dgn jantan macam ni. Kita tengok dia fake dgn akak. Akak tak perasan ke?’ (ouchh!) Kata2 laser dari Mak Semah pulak ‘Beb, dia ni memang jantan sundal. Dia tak kan berubah ok, he’s a jerk. Dia ni cuma nak gunakan kau je..jenis jantan yang tau nak senang je, jantan yang ambik kesempatan… kau tak payah lah nak kahwin dengan dia, kau tengok, belum kahwin dia dah buat kau macam sial..kalau dah kahwin? Dah sah2, kau memang hak dia? No! No! No!… tak payah lah! He’s a fucking asshole ok!’

The funny thing is…aku setuju dengan semua pendapat diaorang ni but still…aku degil. Nak jugak..walaupun aku tau…dia menipu aku. So..sekarang ni…dah putus balik. I would like to claim yang i have come to my senses but no… jantan gigi karatz tu yg memutuskan nya. Alasan dia kali ni….aku call dia banyak kali masa dia nak charge hp dia sampai battery tak boleh nak penuh. By the way dia charge hp tu pukul 7.30pm sampai pukul 7.00am pun battery tk penuh2 lagi… Alasan! Dan dia juga cakap, masa 3 minggu dia break dengan aku, kepala dia tenang sebab aku tak ganggu dia dgn panggilan telepon. Dia juga cakap, ‘lebih baik aku layan bini orang tu dari aku layan kau’…. hhhmmmmm…. ok.. Kau nak putus kan? Pergi lah… Actually aku pun rasa macam lega kepala hotak aku. Tak payah lagi nak sakit2 hati, tengok kau engage lama and pikir kau tengah bercinta dengan tong lemak kau. Tak sakit kepala nak syak wasangka, setiap masa kau keluar berdating dgn tong lemak. Kau memang dasar jantan murahan. Dengan semua orang kau boleh larung…dengan aku, kau cakap sayang, cuma aku ada dalam hati kau, rindu, nak kahwin… Dgn tong lemak..ntah apa yang kau cakap kan?… Whatever..sekarang kau dah dump aku… lagi sekali! Kali ni make sure, kau jangan datang cari aku lagi…. Aku letih lah…bagi aku teruskan hidup aku tanpa gangguan.

Setting it right

Nota kaki: Jantan keparat yang berperangai macam bangsat dengan harga diri boleh dijual beli akan jumpa dengan betina yang keparat yang berperangai bangsat dengan harga diri boleh dijual beli juga. Aku bukan keparat, aku bukan bangsat dan harga diri aku bukan untuk dijual beli. Aku tak sempurna, aku banyak dosa tapi aku sedang mencuba untuk menjadi yang terbaik untuk dunia dan akhirat. Lagipun aku memang hot..so alhamdullilah kau tak nak kat aku. Allah tu sayang aku… i deserve so much better…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>