Wrap = Bungkus ; Twister Wrap ? Bungkus Berbelit/Berpusar/Puting Beliung?

Wrap = Bungkus ; Twister Wrap ? Bungkus Berbelit/Berpusar/Puting Beliung?

Ini gambor lunch minggu lepas…. Gigih drive 55 mins semata-mata melayan pembawakan tekak biawak aku yang nak makan wrap KayEpSi (seriously tak paham kenapa orang selalu type macam tu…and now sendiri ikut.. fcukingfaker tul akuni.. muahaha!) Kenapa 55 mins?

  1. Traffic during lunch hour macam harem sundellss
  2. Kereta aku, kereta national umoq 7 tahun, mana bley bawak laju..temperature asik naik… bodoh nye proton!
  3. KFC drive-through yang aku tau ada kat Skudai jek.. aku keja kat bandor.. bapak timah punye jauh kan..?

Pastu bila dah sampai kat KFC, waaaa tempat order baru, ada speaker macam drive-through normal… yang lama tu, kat situ lah order, kat situ tempat bayaq and ambik food.. so aku adalah kejakunan seketika…. Masa order tu, aku nak tukar ayaq milo tapi budak KFC tu bebel lah promosi air apa ntah.. aku ni dah lah telinga kureng pendengaran, tempat tu plak bising, aku pun main engeh jek la.. ntah apa-apa agak nye air.. rupanye air krusher..choc chip ke apa..? eewww sangat aku no loike! Manisssss! end-up masuk dalam cik tong la…

Orgasma berganda sebab dapat makan benda-benda ini…… sampai tak sedor rupanye ada manusia kat sebelah belakang opis aku…. aku ingat kan aku sorang… muhahahaha… nasib lah kalau ternampak kerakusan aku menelan menatang ni….

Cheesy Wedges yang sangat masin dan sedap!

Sangat sedap sampai gambar outfocus… muhahahha—> evil laugh and sakit poyot..!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>