Whyyyyyyy…?

Whyyyyyyy…?

Kejadian berlaku hari tu kat opis… tak boleh blah dengan orang-orang yang parking kereta macam ni….

Tengok, kereta sebelah tu lagi besar gedabak, parking muat pun... setakat sedan 4 pintu parking terjulur!

Like…whhyyyyyyy? Kucing aku si bendot tu, pernah tau dia  berak, ada taik tersentil kat bontuit dia… maybe masa tu dia sakit ke, apa, aku tak pasti lah… but itu kucing ok, kalau orang yang parking macam ni, aku consider dia sama lah macam bendot, ada taik tersentil kat lubang jubs dia, macam sakit buasir lah senang citer, jubs dia terjulur keluar….. and ramai siot orang2 yang sakit buasir dan taik sentil ni… macam mana korang sumer ni dapat lesen eh? Parking tak pass tu dooll! Kau bukan bawak lori kontena ke lori supply babi tau, susah nak cari parking. Ini kau cuma bawak honda 4 pintu lah dol! belum cukup besar gedabak lagi, boleh tak parking elok2… menyusahkan orang, tau tak?! Kalau tak menyusahkan orang lain, menyusahkan aku dan mata aku!

kan aku dah kateee…. wwhhyyyyy?! Tengok ni, banyak tu ruang….

*Nota bontuit : Yeszaaaa, aku sanggup buang 2 minit dari masa aku yang amat berharga untuk amek gambar bodoh ni…. tak boleh blah, geram sangat!

6 Responses »

  1. hahahha kemain marah u sis. tp tu kia forte la. ikut my bancian, most yg beli keta ni mmg bwk camchi giler, selain persona n myvi baru. hahaha i pnh jumpa persona br nk kuar parking kt skudai parade lama giler. bila dh dpt kuar, tgk dh ada kemek pdhal plet br giler!hahahahahahah

  2. ooo ya ka..? my bad, tak perasan plak… ramai sangat yang parking macam haram sekarang ni, so selfish, menyusah kan orang aja….

  3. ehh sis… mydeal.com.my ada wat offer hadramwat ke hapeh nama kedai arab yg u suka tu.. rm41.90 for 4 course meal. i dh beli voucher tu sbb klu nk pegi gitu2 je cm x mampu lak. hihi.

  4. ye ke? itu dah bagus…. u pergilah nanti buat review ek? I dah makan kat restoran persian depan PG art tu, ntah bila lah nak update… memanjang malash.. hihi 😛

  5. hoh!! dah pegi ke?? hubby br semlm ajak g mkn situ bila free nanti. x bape ada rs nak try, tp tgk la lepas baca review u nanti cmne. ada 1 lg restoran arab kt tmn U tu.. Al-Arabi.. jbfoodclub ada wat review tp tgk cm x bes jek. btw, hubby ckp kia forte tu supposed ada reverse camera. maybe driver tu rabun la kot tgk dh dkt sgt dgn dinding. kah kah kah.

  6. huh… rabun ke malas? orang2 macam diaorg ni semuer hanya sesuai naik kereta sorong barang kat pasar kipmart tu… u know, the ones yang roda bengkok lah, tolak ke kanan, pergi ke kiri dan macam2 lagi..? haaa… diaorg sesuai naik, dok dalam bakul kereta sorong tu… and tak payah gerak2, just duduk dalam bakul tu terkebil2, tgk orang 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>