When you’re dreaming with a broken heart….

When you’re dreaming with a broken heart….

2

Salam… wooooww.. lama nya tak update blog sendiri…. For those yang datang nak tengok food pics, sorry aku tengah jiwa kacau so mmg tak de nye aku nak masak-masak… Tak de selera noks… but don’t worry tak de makna nye aku kurus.. macam hampeh je kan..?! Makan nye tidak tapi tak jugak lemak dan babat ku berkurangan (ye lah mana nak kurang, tak masak tapi mentekedarah kat kedai pulaks.. hihi) (Edited to add – lepas aku baca balik ayat-ayat aku ni… aku rasa macam kelly ng pulak sebab tak make sense langsung… muahahahahaha.. tak de selera, tak kurus sebab mentekedarah kat kedai (kata x de selera kan? so how pulak mentekedarah…?) Kelly ng, kelly ng… ini dah menjangkit penyakit ex aku lah ni…)

Anyway, it’s official…. pandai-pandai lah tafsirkan… ┬áMacam John Mayer cakap ni lah…

When you’re dreaming with a broken heart,

Waking up is the hardest part,

You roll out of bed and down on your knees,

And for a moment, you can hardly breathe…..

Right now, i’m having that moment where i can hardly breathe….. I’m still trying to get over it… Wondering why, it’s over but there’s no closure…. Hopefully time will heal the wound…. Insyaallah…

** By the way gambar kat atas tu ialah Sedili Kecil, somewhere we used to go… its a beautiful place and has gone through some changes.. just like us…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>