What’s so special about Tuty Pruty..? Heheh..

What’s so special about Tuty Pruty..? Heheh..

Haaa….sebenarnya aku tak pernah pun nak amek port pasal tutti pruti ni….  Maybe sebab aku dah agak ‘tua’ so aku memang tak tau pun menatang ni hot item ke apa, selalu nampak kedai dia bila lalu jalan kebun teh tu tapi ye lah… tak menambat perasan nak cuba ke apa….and then bila jalan2 kat blog orang lain pun, mereka bercerita tentang kesedapan menatang ni, so aku adalah musykil…… Apa ke benda yang best ssangat kan..? Maklum lah kepohci…

So hari tu, dalam masih terbatuk2, telah memaksa budak ontel dan budak jari gemuk teman pergi kedai ni….aku dressed-up macam pompuan tua yang homeless sebab malas tapi NAAKK jugak cuba, so bila masuk kedai, ada one family yang tgh makan kat situ telah memberi jelingan manja kepada aku… tapi ada ke aku kisahhhh…? 😛

Yeszaaa… ini cup aku, harga RM13+. Aku amek vanilla flavour dengan buah peach, buah mangga, attap chee, kepingan badam and choc sauce. My verdict? Eleh… biasa jek…. tidak lah menggoncang kan dunia gue ke apa…[ nak makan lagi boleh, tak moh makan lagi pun lagi bagusss… – jimatt poket.. hihi] which was what i kinda of expecting, with all the hype that surrounds this thing… and that priceee…! Isshhh!

Tutti Pruti – Overrated. 😛

7 Responses »

  1. hehe yg sedap giler betul2 is choc yogurt. tutti frutti br bukak kt kuantan, perghhh hari2 penuh sokmo. tp sedap2 pon, sbb rega kurg memberangsangkan, since last pegi tu, x pnh pegi lg pon. bila rs nk mkn, kuar rmh tp end up melencong ke bomba larkin layan ABC je. hahaha

  2. abc bomba larkin memang sedap.. tapi sayangkan layanan waiter die macam chi pilih kasih!

  3. memang mahal tuti pruti tu.. tak koser nak pergi lagi… errr… tak berapa minat abc, batukkk uhuk, uhuk, uhuk!!!

  4. haha x pe.. yg penting abc tu sedap. waiter de efek pd rs abc tu. hahah. ehh.. semlm i tried Otai steamboat & bbq grill kt Larkin Idaman dkt stadium tu. not bad lah. ada page kt FB klu nak check out.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>