What am i doing without you??

What am i doing without you??

Salam y’alllz… Hari ni aku masih lagi mood nak jadi VJ boyot so…. nasib lah…. Hari ni aku nak upload/ciplak/whateveryou want to call it,  lagu westlife… HEP! sebelum ko nak roll2 biji mata tu, lagu westlife tak semua nya jiwang leretz ok… Contohnya lagu ini, yang aku nak tuju kan kepada semua yang ada di luar sana…the internet….. what am i doing without you…? Kalau tak de internet ni makin sempit lah tempurung aku ….. I LUUURVVEE Y’ALLLZ….

Actually lagu ni dari stock zaman aku tengah suka kat boyband… pathethic :( ok, a grown woman, umur dah 28 still ala-ala ada crush kat boyband memberss….. sob,sob… yes… that is me (angkat jari… malluuu..) siap beli magazine2 import yang mahal sebab nak kumpul gambar ok? masa tu internet kan macam haram agak slow bukan macam sekarang…L.A.J.U… sangat! ? Sanggup beli CD Original, DVD concert (lanun…), donlod gambar tunggu sampai janggut paras lutut… SANGGUP…! Lepas tu….. bila dah habih era tu… ketawa sendiri bila jumpa stash aku kat opis (sanggup menghasut kawan2 sekali suh minat jugak..) tapi aku bukan minat kat jejantz westlife, aku suka n’sync,  NANTI… bukan budak timberlake but……. si yang rambut macam nenas tu… talk about not having taste kan aku…. 😛

YouTube Preview Image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>