Wanna see something disgusting..?

Wanna see something disgusting..?

Semalam pergi berbekam sebab badan dah sakit2 macam nak rak, tak boleh tahan….

Tengok ni…!

………

hehehehhh! Those came from my head…patut lah kepala aku selalu sakit… macam jeli kan..? or strawberry jem? Anyway, kalau ada lah orang yang cakap buat bekam tu tak sakit, cakap kat aku, meh aku tempeleng kepala dia laju-laju. SAKIT ok?! Antara tahan dengan tak tahan je, aku ingat nak buat kat pelipat kaki… buat 2 je, aku surrender, sakit nak mamppuusss!! tak maauuu… tapi today  muscle betis aku kurang tegang… sakit pun kurang, bangun pagi tak de lah macam robot kurang minyak kan, sakit tumit la, sakit betis la…. tapi bekas bekam tu… buruk dan mengerikan… dan percayalah sakit seperti rupa dia buruk…

Huh! Tak mengerikan langsung gambar ni… alas, this is the best i can do with my chokia HP, nak amek pakai DSLR berbakul mulut aku maki hamun, asyik auto-fokus, gambar tak amek gak, sampai naik lenguh kaki tangan, terkangkang kiyap nak menggayakan…. heh!…jangan bayangkan…trust me, it’s not nice! (bbrrr… shudder) 😛

Tak tau kenapa, all the while i was typing this post lagu eminem yang ini asyik berkumandang dalam kepala… especially part yg – this must mean im disgusting, but it’s just me, i’m just obscene  … hahaha bongoks!

YouTube Preview Image

2 Responses »

  1. hahaha… talking about lempeng, aku baru makan lempeng malam semalam…. isshhh! lapar lah plak… congrats on your rose….. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>