Untuk mu hantu….

Untuk mu hantu….

Weekend nih, aku tak berapa sihat…badan ter~extremely panas (panas dalam weih..), tekak rasa macam bengkak kena sengat tebuan, and kepala kenoneng (ini aku suspek, angkara pergi batu layar hari tu… kan aku dah cakap tempat tu memang panas nak mampus… tapi aku sorang jek yang sakit, mesti kes kurang minum air..)… Selera pun ala-ala non existent..hambik kau.. macam tak caya jek kan AKU tak de selera makan…. hee…tapi aku nak makan, laporrrrr…

Sebab malas nak keluar beli makanan, aku pun masak lah sup ayam yang teramat-amat simple to the point sampai macam tak de rasa… boleh? Bolehjek.. janji perut aku tak lapar and gastrik aku tak memonsterkan diri…

Sup ayam aku consists of ayam (obviously), bawang putih katuk, lobak putih, lobak merah, hirisan halia, hirisan lengkuas, garam and lada sulah dan tak lupa chai poh.. Tambah air masak sampai mendidih, renih kan ½hour. Pastu makan….~tak nyum sangat tapi boleh lah…

enjoy gambar..(jangan marah..sempat lagi amek gambar..)

sup-ayam

2 Responses »

  1. bleh tak aku prasan entry ini untuk aku?.. hahahaha…

    by the way i hope anda kembali sihat dgn tahap segera..
    tak best kan sakit and confine kat bed..
    rasa mcm too many things to buat esp come wiken, waktu berjimba..

    :)

  2. bulllllleh!

    oh tidak my fren, aku telah sempat pergi cuci rambut kat salon petang sabtu hari tu… motip? sebab nak orang urut kepala… boley? hehe…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>