Umor pun dah masuk carta 40an, bila lagi kan…?

Umor pun dah masuk carta 40an, bila lagi kan…?

Assalamualaikum everybadi!

Boleh tak aku upload post baru sebulan sekali…. ? Tak de idea lah nak merapu sekarang ni, faktor usia maybe… BIG MAYBE.. hehe Ye lah, kak ton sekarang ni dah malas masak, ambik gambor pun dah jarang, makan luar selalu tapi makan kat tempat2 yang sama je, jalan-jalan pun dah kurang….eeeeeee….boring nye hidup kak ton sekarang ni…. huahuahuahua….. tapi sebab aku dah berazam untuk ada satu post baru setiap bulan, tu yang aku gagahkan diri menulis….(yeyeork je menulis….) besok dah bulan march ok..

Anyway, since i have nothing witty or sarcastic to say today, i’ll share this with you…. Semoga ianya bermanafaat untuk semua….

solat

** EDITED TO ADD : Aku terpanggil nak tambah, kadang-kadang orang ni salah paham bila kita share benda-benda macam ni…. Takut pulak dikata kan riak atau mahu berlagak ‘mulia’ ¬†aku cuma nak ingatkan – Solat tu wajib, tutup aurat tu wajib, bukan bermakna bila kita buat semua tu kita perfect, kita ni alim atau mulia, kita cuma boleh berharap dan mohon kepada Allah supaya solat kita tu diterima…. Walaupun kubur kita masing-masing, tak salah kan kalau kita saling mengingati? Peace ya’all…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>