Udang Gerago…

Udang Gerago…

Hari tu selepas posting emo meleleh and yang paling penting, selepas mandi… aku goreng menda ni.. tak tau lah nak panggil apa sebab definately bukan jemput2… dapat inspiration dari member aku ita and bill granger’s bill’s  food… tapi lepas makan sakit perut..angin…

enjoy the picture …

udanggerago

hambek! besar punya! BESAR PUNYA!… sebab dah malas nak berdiri depan kuali…. panas and lapar…sila abaikan daun ketumbar yang sedih rupanya, ala-ala dah mati… konon nak garnish sebab nak ambek gambar kannn…

udanggerago-2

Yes darling, aku pakai jagung yang kita pergi beli sama-sama hari tu… sangat manis ok itu jagung… Lepas potong jagung kernels tu kan, kat dia punya cob tu ada isi lagi kan.. aku telah makan isi-isian itu mentah-mentah and rasa nya, i have to say better dari lepas di kukus…. sangat manis….

Kalau kau nak tau..well kau tak nak tau pun kena baca sebab i’m going to type it anyway… udang gerago tu dah dekat sebulan terperuk dalam peti ais mak aku… hehe… Maybe sebab tu perut aku masuk angin..padan muka! Rajin sangat..

Sekian…

2 Responses »

  1. aku pantang di cabar…. BESOK juga aku pergi cari udang gerago…
    nak simpan setahun… heheeee….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>