Typical Aku….

Typical Aku….

Aku ada radio yang org hadiahkan kat opis, dah 2 kali aku datang pagi, bukak radio and terkejut berok sebab volume radio tu kuat giler and channel sudah bertukar…. first time berlaku, aku dah letak notis kat radio aku tu… lembut sikit bunyi dia…. Kali ni, aku dah fed-up, tak guna lah cakap baik-baik dengan jembalang …. Aku tak suka orang usik barang-barang aku, hatta sebatang pensil atau sebiji pemadam!!!! Jadah you! Pakkal aku tak tau who the culprit is, kalau aku tau, aku nak tanya dia, kenapa kau ni… Kalau kau orang johor, dulu kecik2, mak kau tak hantar pergi sekolah agama ke? Tak de adab!!

Patut lah tahun lepas, manager pompuan tu tanya aku, ‘Julie, you tak tutup radio ke semalam masa you balik? Pagi tadi i datang, your radio was SO LOUD!’ KAN? Mesti kerja jembalang biadab tu… aku kalau bukak radio ni slowwwww sangat and i always, always make sure that i switched it off before i piss off….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>