Tudung Periuk…

Tudung Periuk…

Minggu ni aku demam dan sakit perut serentak……. whooo double whammo… orang kata sakit tu boleh menghapus dosa-dosa kecil… insyaallah…. Aku ni ala-ala sejuk dan panas at the same time, hidung tersumbat dan meleleh at the same time, batuk and sakit perut serenak… memang nikmat lah..!

Selain dari badan yang tak berapa sihat, jiwa pun tengah merudum… tapi aku tak ada tempat nak mengadu…. Aku bukan ada kawan rapat pun, alaaa… orang ni rambut walaupun dasarnya sama hitam (cuma mereka yang perasan jek dye rambut) tapi hati kan tidak dapat diduga… kadang -kadang bila kita cerita, nanti dalam hati dia sorakkan, cakap padan muka kau! Ingat kau best sangat! Ada tu kita bercerita, dia tak nak dengar, tapi tak nak berterusterang, so time tengah nak luah kan perasaan tu lah time dia pun buat kerja lain, membiarkan kita melopong… ada tu… ehh.. dah tak ada, ada tu lagi… pendek cerita, lebih baik mengadu dengan tuhan… walaupun bunyi cliche and macam riak nak kena lempang rasanya.. it is the best… tapi entah lah… ada kekosongan, kesepian dan kebencian dalam hati… eeek..jiwang nya mak mok hari ni….

Mari lah kita dengar lagu tudung peliuk ni… rupanya dari pelem sumpah orang minyak… So APT! Yang menjadikan aku mrudum pun macam ala-ala orang minyak gak… muhahahahaha —> evil face sambil kuar air mata sob!sob! ;(

YouTube Preview Image

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>