Tido sambil sangkut dagu

Tido sambil sangkut dagu

Ini kucing aku, nama dia mompok… dia ni mental… Lately ni, dia suka benor tido kat hall depan sambil sangkut dagu dia kat bendol kat meja tu… This picture does not do justice of how funny and weird she is…sebab amek pun pakai hp murahan aku tu… tak sempat nak lari (boleh ke lariiiii…?) amek kamera yang senonoh sikit.. lagipun on the way nak keluar…

Memang kelakar tapi semenjak aku paparazi gambar dia membuta sambil sangkut dagu, dia tak moh dah tidoq macam tu…. hehe…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>