Teringin….

Teringin….

Tak tau lah kenapa tetiba tengahari macam teringin nak makan sup cendawan…..(jeling kat jari mok sambil kecikkan mata..) Nasib baik dalam esbok ada cendawan dalam tin yang tinggal separuh (senyum lebar kat jari mok…) so, aku sudah sakaoliao buat sup sendawan express… teehee!

Tengok… berasap-asap gitooo… sementara tunggu garlic bread SIAP! Amek pakai hp jek, malas nak amek si gabak tu…. garlic bread pun sebab ada roti lebih (senyum simpul kat jari mok), potong selet kan butter and tabur garlic bread seasoning cap McCormick… senang keje … tapi aku teroverdose dgn seasoning tu , so garlic bread adalah sedikit masin… Haish! rupa dah elok tak rentung, MASIIINNN pulak! Adakah bermakna aku berangan nak kahwin lagi….? Hahahaha…

Haaaaa…. Sup cendawan..SIAP! Hirup time panas-panas, nikmat… walaupun garlic bread a bit masin but what do i care sebab aku kan mulut ada rasa and bau longkang…TAPI aku nak tambah sikit lagi lah sebab orang yang bagi anugerah tu kurang info, aku tergolong dalam kategori longkang yang – KELESSS KO MARIA! TeeeHeee! 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>