Tak habis lagi cerita gi tengok wayang free… hihi…

Tak habis lagi cerita gi tengok wayang free… hihi…

Mueh,mueh, mueh…. masalah pen’upload’dan gambar sudah selesai..thanks to my adik… so let’s riak tayang-tayang gambar lagiii,……

Aku sampai kat CS malam tu pukul 8.30pm, show start pukul 9.30pm…lama tuuuu… dekat 1 jam melanggok tunggu… so apalagi..let’s jenjalan cari makan…..

first sekali aku singgah kat kedai jual churros… haaaa…tak tau churros apa??? APA??? Don’t get your nickers twisted, aku kan suka eksyen dan riak.. ada amek gambor ni….

churroskok

Yes itu ler dia ghuper churros tu, dia macam donut tapi lebih mewah rasa dia…. in my opinion la.. maybe korang tak suke pun… churros kat sini ada macam2 jenis tapi aku prefer old fashioned..al-maklum diri sendiri pun dah “old” aku suka cinnamon sugar… Kedai or should i say kiosk juai churros ni kat level 3 City Square JB yg nak menghala ke CIQ ye adik2.. kalau tak jumpa sila cari kaunter information…. Ada 2 size pendek RM2, size Panjang RM3… Kalau ada sesiapa nak pi, aku nak kirim…. hat yang panjanggggggg no… hahahaha

Lepas beli churros, pi kat Secret Recipe plak…. Adik ipar makan spaghetti meatball yang surprisingly sedappppp!!!! Sebab apa aku cakap surprising..sebab biasanya kalau makan spaghetti kat luar mesti sos tomato dia tu mcm masak dari tin, bukak tin campak dalam periuk, panas kan sikit..rasa hancus masaammm.. tapi yang ini…SEDAP!!

spagboladaging

Aku plak makan special beef soup and I LOVVEEE IT!!! Sangat sedap pada tekak aku… maybe korang tak berapa suka, the broth was so wonderfully full of BEEF.. memang ada macam bau lembu…. orang yang sensitif tahap gaban mesti tak suka.. aku suka aja.. bau natural, sop ni ada daging lembu, babat, urat (surprising kan..?!) and lobak putih or daikon… Memang aku jatuh cinta lah… Yang aku tak berapa gemor ialah mee dia… hihi

supmooooo

Ok lah tu jek babai…!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>