Tag Archives: heppy beseday

Aku tanya Apa khaaabbaaarrrr??

Aku tanya Apa khaaabbaaarrrr??

Wow! Lama gile tak update, nasib baik tak lupa password… Banyak reason kenapa tak update tapi semua nya tak penting ¬†untuk aku tepek kat sini… yang penting , lagi beberapa hari kita akan menyambut bulan ramadan and mari lah kita bermaaf-maafan…eh, macam dah raya la pulak…

Anyway…to break the ice…aku saje nak share gambar time besday kak jah aritu… Kak Jah dapat munger….. ada juga orang yang sayangkan Kak Jah…. lepas tu dapat surprise kek kat hopis, malam my papa belanja makan kat Gelang Patah….. syukur alhamdullillah…. dalam pada ada yang membenci, masih ramei yang sayang Kak Jah….

Sila lah menyampah tengok gambar2 Kak Jah nehh…Kak Jah saje letak cermin mata kat gambaq2 ni, sebab takut dengan paparazzi…. hahaha

2015-06-14 21.43.09

2015-06-14 21.41.07

2015-06-14 21.38.33

Gambar kat Gelang Patah tak hambek sebab Kak Jah busy nak makan… Mana boleh, dah la Kak Jah ni makan slow, nanti piranha2 : yakni adik beradik dan ibubapa Kak Jah habiskan… hihi…