Spring Potato @ Kentang Spring

Spring Potato @ Kentang Spring

Hari tu balik kerja jalan-jalan kat Jusc0 Bukit Indah, ternampak satu gerai comel jual Spring potato. Hehe… orang lain semua dah jelak makan spring potato ni tapi aku baru la ni nak rasa… Ye lah, area rumah aku tu bandar, mana ada pasar malam. Biasanya dia orang jual benda ni kat pasar malam kan…. alah… senang citer aku je lah yang jarang jalan2 kat bandar tu… malas.. 😛

Harga potato ni RM2.50 satu cucuk. Dia buat fresh time kita order… wooo..jakun seh aku tengok…. Ada perisa, hot & spicy, black pepper, butter & cheese, sour cream & onion… Hari tu kami beli perisa, butter & cheese, hot & spicy dan sour cream. Sedap! Perisa tu sebenarnya just garam, macam yang McD jual tu, apa shake fries ke hapa tu.. ahh macam tu lah… tapi kan… ada jugak tapi…! Aku rasa kan, kalau brader tu jual perisa asli dengan sos cili & mayonis lagi sedap! Gerai ni brader melayu yang manage, bersih dan cermat diaorang buat kerja. Suka..!

hehe… minah yang terenter frame tu, mata dia jeling macam nak rak.. mesti mengata dalam hati, ini pun mau ambik gambar ka..? 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>