Solid Boyot….

Solid Boyot….

Salam y’all…

Dah lama tak upload video lagu-lagu kegemaran aku… Saje nak berangan macam ala-ala VJ kan…. walaupun tak layak jadi VJ sebab aku poyo…. hahaha contoh terbaru ialah lagu ini…. seperti yang biasa aku cakap lah, aku ni memang lah TERsangat poyo, tak de makna nyer akan discover lagu hits ke apa, orang sumer dah buhsan giler dengar aku baru terhegeh-hegeh nak suka…. First time aku dengar was yesterday,  in my brothers car sebab aku rembat keta dia pergi pasar malam…  Piza cakap kat aku lagu ni lagu country and aku dengan ignorant nyer cakap kat dia, tak lah lagu country lain lah! And hari ini aku nak mintak mahap kat piza sebab EH,  KAU BETUL LAH…MEMANG LAGU COUNTRY…. SORRYYYY! Aku sangat ignorant,  pikir lagu country harus ada yeehaw kat belakang kan…  😛 and today while at work, stesen radio tu asyik main lagu ni…. which is annoying because now, the damn song is playing non-stop dalam kepala hotak aku….

Kalau korang ingat lah kan… dulu-dulu zaman 80an kan ada rancangan Solid Gold ke hapa tu kan… yang dancers dia sexy gilers (in that era lah kan..) Aku dulu suka sey tengok rancangan tu, walaupun kena marah dengan mak aku kan, aku tetap gigih la nak tengok jugak… So kira, aku ni kira berangan lah nak jadi macam rancangan Solid Gold tu kan cuma aku Solid Boyot sebab moncet maaa….. and aku tak de sexy dancers la kan… tak tau lah kan kalau ada orang nak offer kan diri jadi penari yang sexy kan…. Anyway.. i digress… Presenting… Lady Antebellum – need you now…

YouTube Preview Image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>