So long 2014, Hello 2015

So long 2014, Hello 2015

Yo!  Lama giler tak update but memandangkan hari ni last day  2014..update la sikit…

Happy New Year Uoolls! Selamat mem’Bedah’, jangan lah malu untuk terima hakikat nama uols bedah dan menukar kan nya kepada bedottttt….. Bedot macam nama kekucings i, okay?! (Tak sangka aku, rupa nya bedah jua yang berjaya menambat hati mu…. Mu memang selera kamfunganz, molek dengan mu, sama hitam, sama taraf mental)

Huh…i nak update benda lain tapi sebab i ada isu dengan host i ni, tak leh nak upload gambar pulaks…

ok buhbai!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>