Sempurna ke cinta?

Sempurna ke cinta?

Aku manusia lemah,

Selalu terjatuh

Berbeda aku dari mu

Kau berdiri teguh

Aku serba tiada

Aku kekurangan

Dan bila kau tiba

Aku hilang dari kewujudan

Sempurna nya sifat mu

Tulus nya Hati mu

Jujur nya niat mu

Tinggi nya kesabaran mu

Lepaskan lah diri ku

Kerna aku tak mampu

Tuk menangguh seruan

Cinta sempurna dari mu…..

dari mu…..ohhh..

Bukan aku tak pernah

Mengerti diri Mu

Ku sanjung setiap kata

Cinta kau berikan aku

Hilangkan rasa itu

Akhir kan semua

Dan bila kau sedar

Aku hilang dari kewujudan

ohh…

Sempurna nya sifat mu

Tulus nya Hati mu

Jujur nya niat mu

Tinggi nya kesabaran mu

Lepaskan lah diri ku

Kerna aku tak mampu

Tuk menangguh seruan

Cinta sempurna dari mu…..

dari mu…..ohhh..

~~~~~~~~ <@> ~~~~~~~~~~

I was sitting on my throne, you know the kind that flush, while listening to this song and I can’t help but feel compelled to dedicate it to a friend who was in a drama not unlike but very much like the soap operas my mom would insist to watch every day…. (paham ker aku cerita berbelit-belit macam lidah orang mabuk todi…haha) Walaupun lagu ni sangat romantics bunyi nyer…, aku intend for this song to be dedicated to that lousy man you called your boyfriend….boleh…? Every single wording dalam lagu ni is meant to be a sarcastic dedication to him….SEBAB :

  1. YOU ARE NOT LEMAH!
  2. He is DEFINITELY NOT PERFECT!!

Stop lah melayani jejantz seperti ini…..sangat membuang masa!

Hah… puas hati.. tak sia-sia aku melabur tadi!

Dengar jangan tak dengar…

YouTube Preview Image

One Response »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>