Sempurna kan Aku….

Sempurna kan Aku….

I nak bomfen macam abang Anuar Jen….. well dressed, i bet he smell good, layan aku macam dalam video ni…lumpuh pun still sayang giler…. apa lah sangat kalau aku gemok kan? Abang tak payah dokong i, i boleh jalan… hihi…… but i know, ini semua dalam video clip boleh lah… in reality, nanti dapat gigi karat, serabai, tak suka mandi, tak de pun bau wangi-wangian….nak dokong? Jangan harap, kena tengking sampai kenyang la….. Oh man…..i want one like abang Anuar please…… (ok i know i don’t look like Nora Danish but sikit2 macam Danish pastry pun ok apeee…? Sedap tau! 😛 )

YouTube Preview Image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>