Selamat Hari Raya and yang sewaktu nya…

Selamat Hari Raya and yang sewaktu nya…

Salam uoollss….. Lama nya mokcik tak update blog… mahap lah… raya pun dah nak ke penghujung, mokcik tahun ni memang banyak dugaan… I was sick from the 3rd day of raya sampai lah ke hari ni… ini pun baru 2 hari kuar dari penjara a.k.a hospital… heheh… Mokcik kena penyakit ini… adusshhh!! memang lah terseksa jiwa dan raga aku…. macam ni ler ghoper kaki aku tapi without the marker stain ye kawan-kawan and lebih merah dan membengkak lagik… ( ke kaki mokcik memang gemok dan kembong.. hihi)

Demam sampai 4 hari, kebah – panas – kebah, dah naik berbotol-botol antibiotic kena cucuk kat tangan…Minggu sebelum tu pun demam juga… IV drip tu sampai 5 kali tukar and cucuk kat tangan… memang terbaik lah… but i am not complaining.. ini semua parcel of life.. biasa lah.. alhamdullilah, dah discharge dari hospital and i am praying for a better health… kaki masih merah dan bengkak sikit…

So…walaupun agak terlambat.. mokcik nak ucapkan selamat hari raya kepada semua yang membaca blog ini…. mahap zahir batin… maklum lah mokcik kalau marah dan tak puas hati mulut/tangan memang laju jek nak mengutuk…. Mari lah kita buang yang keruh, ambil yang jernih… Vavaiiiiii…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>