Selamat Hari Raya!!!

Selamat Hari Raya!!!

Wowowowowowow!!!! Sudah lama aku tinggalkan blogblog sendiri…. nasib baik password still ingat khen..?? hahahaha…. ANyway, banyak benda yang sudah berlaku in my absence from mengarut kat dalam blog ni… ┬áMost of it, too private untuk dikongsi kan disini (NO! I HAVE NOT LOST WEIGHT!! AKU MASIH GEDEM!) ….. suffice to say that lately my life has been too colourful… hehe..

Anyway, bulan puasa pun dah coming to an end… dengan ini aku pun nak amek kesempatan untuk mengucapkan selamat hari raya and maaf zahir batin to each and everyone of you …. terima lah kad raya online free yang aku rembatz ni…(kad tawun 2012 ghoper nye… tak kisah lah ek..!?)

hariraya08122012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>