Sawang is Cobweb…

Sawang is Cobweb…

Aijojooooo… kadawale… lama nya aku tak update blog… sampai kena komplen, bosan mau tengok gambar petai…. Oooo ko bosan tengok petai ehh..? TENGOK ni pulakkkk…. muhahahahaha…. (gile..)

Gambo laksa johor…. resepi aku malas nak taip, ko nak? pi lah cari kat resepimalaya tu…. Sebenarnya laksa ni tak mendatangkan orgasma berganda tatkala aku makan… walaupun aku makan bermangkuk-mangkuk…. sebab …… laksa aku tak ada udang kering…. aku dah nak kisor bahan baru tau udang kering yilek… sudah habis.. terpaksa aku ganti kan dengan ikan bilis…. boleh juga tapi…. kurang lah kan kegatalan dia…

Aku kelakor bila dengar orang cerita yang hanya orang johor boleh masak laksa johor dengan baik…. muhahahahaha… terkentut-kentut aku… Sebenarnya, kalau bahan-bahan cukup, resepi betul, ko asal dari lombok pun boleh masak laksa johor laaa…. and aku ni orang johor ori pun tak pernah masak laksa johor letak ikan kurau kering ke, pakai ikan parang ke.. aku pakai ikan selor besar tu jek… murahssZZZ, tak banyak tulang, menyenangkan keje aku nak kopek isi ikan rebus tu… dah la part tu pun yang paling leceh…. Pokoknya… air tangan tu, kalau tak macam air longkang, nawaitu nak kasi kepuasan orang makan… masak air pun sedap… heheh.. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>