Sawang is cobweb ~ betul ke?

Sawang is cobweb ~ betul ke?

Tak payah la jawab but knowing that this is the internet, nanti pasti ada yang LEBIH berpengetahuan akan betul kan or tegur aku….

Salam! Lama tak post cerita, kalau tempat yang fizikal mesti dah penuh dengan habuk dan sawang…. Entah lah, tengah tak ada mood, tak ada idea dan memang Malas… Lagi satu, walaupun aku suka orang tinggalkan komen, aku tak suka orang tinggalkan komen yang ala-ala tak perlu…. boleh ke? cakap macam tu…. argghhh memang boleh! Blog ni blog aku, aku bayar setahun 50 hengget, so aku punya suka lah kalau aku tak suka….. (macam mabok todi daaa belit2..)

Tinggal beberapa hari lagi je kan nak sambut 2010…. AND dah dua haribulan Muharam pun, macam tak cayer jek kan, cepat betul masa berlalu…. Aku masih lagi dibelenggu dengan negative feelings…. buruk lah, dah cuba nak nyah kan tapi tak berjaya and i can’t blog about it lest hateful people would read and use it to make life difficult for me…. boleh keee aku ni…. feeling-feeling superstar plak, ada orang nak paparazzi…. :p

HHmmm…..hari ni duduk membusuk di rumah sambil suf blog-blog makanan, lepas tu lapar nak makan dan sakit hati sendiri tengok ke-kreatif ~ an (ada ke perkataan ni?) dan kerajinan orang-orang ni sumer…. aku satu habuk pun tak larat nak buat….. sigh :(

Maka dengan hati yang penuh cemburu, aku telah mencuri pinjam kamera laki aku untuk ambik gambar snek aku malam ni, untuk diuploadkan sebagai blog post…..  presenting….

TOAST…… boleh?

toast

toast3

Puas hati aku!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>