Sangkar Ikan di Kukup, Pontian

Sangkar Ikan di Kukup, Pontian

Balik dari kukup island tu, kapten bot (ceh.. kapten.. kembang idong apek tu..) bawak singgah ke sangkar ikan. Seperti biasa, aku tak turun dari bot sebab malas and juga aku tak yakin yang wood planks tu boleh menahan berat aku, kang patah kang.. aku gak jatuh dalam air… laki aku tukang gelak je… hehe so gambar2 ni laki aku punyer kredit laa…

ikan

Macam-macam ikan ada di sini. Contoh nyer… ikan buntal…. i don’t mind being compared to ikan buntal because they are so bloody cute ok..

buntal-ke-aku

ada belangkas…. besar tu..

horseshoe-crab-2

Siap buat breakdance lagik…

horseshoe-crab

pandai kan dia….? Ni kawan dia, kuda laut..comel jek..

kuda-laut

tapi aku rasa, dia ni lah star of the sangkar ikan trip…..

mata-alien

tengok lah rupa dia.. dari angle nih macam pailang siot…

jaws

kalau dari angle nih, comel pulak… pandai betul dia posing… boleh masuk americ4’s next top model lah ini macam…

comel-kan-saya

tapi yang aku tak boleh belah is this shot…. aku tau kalau aku cakap mesti aku kena condem punya tapi serius lah memang iras tu kuat…

macam-hidung-sapa

jangan marah ye peminat-peminat dia…. bukan niat untuk menghina ciptaan tuhan, cuma nak gurau kasar jek..Sharifah Nor Azean Lubang hidung cik jaws ni memang ada iras lubang hidung dia lah… tak kisah lah… sama-sama comel kan..? Muahahahaha…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>