Salam Uoolss!!

Salam Uoolss!!

It’s been a while kan..? I’ve been under the weather, just so you know, ┬ábila sakit2 ni tak de mood nak merapu…. but before i got sick, i was jumping off the jetty into this…..

ikan pun tau panas, mereka sembunyi bawah jetty dan hanya keluar bila dirasuah saje...

hehehehe…… bukan cerita rekaan ok, of course it took me forever to jump off but i did it and i am proud of myself….. lepas tu tak reti nak stop, spent more than 8 hours in the water…. couldn’t get enough of it… nasib baik tak sunburned, pakai long sleeves maaa…. tak payah buang duit beli sunscreen and then polluting the water, killing off the corals and fish, just cover up! So… i am not really complaining when 2 days after i got back, i was sick…. panas sangat… padan muka kite.. hihi

Picture credits goes to my brother yg rajin pulak nak amek gambar walaupun banyak yang off focus….hihi (ketawa sambil tekup mulut dengan tangan, mati lah kena maki bila dia baca….)

Tempat kejadian, dimana kami bergilir melompat terjun masuk air...

Nampak macam tak dalam and nothing... cuba try lompat aaah, best wooo!

saya mau pergi lagggiiiiiiii......

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>