Salai Penuh Poket

Salai Penuh Poket

Korang dah pernah makan salai penuh poket aka toasted pocketfool? Aku dah… 2-3 hari lepas…

Tau lah aku ketinggalan zaman, orang lain dah terkentut keluar poketfool ni, aku baru nak rasa…. nak buat macam mana, aku tak berapa gemar nak makan ayam goreng kay fc. Ini pun sebab layan ada orang tu nak makan…

Aku tak pasti lah menatang ni apa, rasa macam stokin kering je… (aku tak pernah makan stokin kering but i assume it would taste like this… presumptuos kan? (meluat tak baca ayat ni..?)) Aku rasa it is supposed to be otak2 salai kot..? Whatever lah… pada aku poket salai tak sedap!! Ayam goreng dia tebhal! Ada jagung dalam wrap and taakkk sedaaapp!! Hambik ko! Aku lebih suka twister wrap. Kenapa dah tak de ek..? sedihhh :(

Air, aku minum krusher timun… yes, you read that right, timun… as in cucumber, as in yang orang tepek2 kat mata, time facial tu, as in kalau makan nasi lemak sangat perlu….

Well…. rasa dia tak pelik… lebih kurang macam 7up letak lemon..tang mana datang rasa timun tu ntah… ke tekak aku yang 2nd hand tak boleh detect rasa dia, tak tau lah kan… tetapi ada sesuatu yang pelik berlaku kat kaunter tu selepas budak tu letak krusher timun ni kat tray…. aku tetiba terbau~bau hapak.. you know macam baju yang korang jemur time hujan tak berhenti berhari2… kan … ada one kind of smell macam hapak2 tengik..? Haaa macam tu lah bau… aku siap cium baju sendiri ni… (bongok giler) tak kan lah baju gua pulak.. Siap aku jeling apek kat kaunter sebelah tu… suspek utama … tapi bukan dia la… sampai lah aku pergi table and duduk…aku still terbau that hapak smell… rupa2nya krusher aku tu, rasa nya syrup timun yang dia pakai tu, wafts bau hapak… muhaahahaha…. tapi bila cium direct from the glass tak bau plak….(bongok lagi).. Arrgghh… hapak pun hapak la.. habis gak aku balun.. 😛

Saje nak tunjuk gambar ni… sos addict, korang tak tau kat tepi pinggan ni ada lagi 5 bekas sos, ok! Habis dol, dia makan, siap tambah lagi 2 bekas…. tak paham aku, ni bukan makan ayam, makan sos…. (tak de makna nye makan ayam seketul, kan sebelah dia ada zinger menunggu…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>