Raksaksa Gorgon @ Gorgon Monster….

Raksaksa Gorgon @ Gorgon Monster….

En. laki came home last night, well technically he came home at 3.15 am. Want to know why i knew for sure? because he woke me up and ask (forced is more like it..) me to pick him up from the bus terminal. His reason was the cabbie was trying to potong leher with the ridiculous midnight charge…. Tak nak rugi RM15, sanggup paksa bini keluar pergi ambik dia…. Aku punya mengamuk jangan cerita lah…. I changed into a raksaksa gorgon! Biasanya aku memang ada serem sikit nak keluar kat kawasan rumah aku bila dah malam…. (ini tak kira time budak2 curi2 keluar rumah nak pergi berjimba ye, time tu hantu pun takut dengan aku…) tapi semalam aku rasa kalau hantu tu nak cuba nasib kacau aku, aku tengok dia keciiiikkkk je! Nak je aku sepak kepala hantu tu…. Aku bawak kereta macam pelesit, less than 20 mins sudah sampai balik rumah. Balik rumah gua terus tidor sebab gua kerja ma hari ni…!!! sebelum tidor tu ada jugak rasa kesian kat laki aku sebab jadi mangsa amukan raksaksa gorgon tapi arghh…. nasib lah…!

Pagi2 bangun dah la lambat, pergi kerja pun lambat…. tapi sebelum pergi kerja gua sudah ‘sepai’ satu barang kat meja solek gua… siap balut2 kan… Masa nak keluar tu, kejut en. laki, nak salam sambil tanya apa ek benda tu..? (buat2 ┬áinosen ni..) En. laki suruh bawak pergi kerja bukak kat tempat kerja…apakah? aku kan gelojoh harus aku bukak tang tu jugak…. hehe… EN. laki belikan i BEG.. yes HANDBAG! Murah je… tapi tak kisah lah yang penting dia ada gak pay attention kat bini dia ni komplen pasal handbag dah rosak…. hehe.. Pandai eh lu, gua nak handbag ELLE, lu cepat2 belikan beg Cap Ayam… tapi tak kisah la… janji boleh pakai walaupun tak 100% menambat jiwa… thank you sayang!

bday-present

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>