Raja Gypsy ku….

Raja Gypsy ku….

Setiap kali aku dengar lagu ni, aku akan berangan yang aku pakai baju ala-ala fompuan spanish joget samba ke joget lambak pun boleh, sambil gigit bunga rose and tangan petik benda alah warna hitam tu…. boleh…? Nak goyang gerudi pun boleh, larat dengan tidak jek…hehe..seriously lagu ni memang menghiburkan gue and never fail untuk membuat kan gue goyang bontot yang dah semakin berat ni… Jangan marah ha… mak siap cari lirik lagu ni in spanish…. hambek ko… nyanyi sekali… (lagu ni dah ada orang tulong translate kan tapi orang tu tulis maybe translation dia ni tak berapa betul noks..so sesiapa yang ghaser diri nya terrer bahasa south america yang pure, sila lah tulong translate, sebab aku nak tau makna dia apa..)

BAMBOLEO

Este amor llega asi esta manera
THIS LOVE THAT ARRIVES IN THIS MANNER
No tiene la culpa
ITS NOT ITS FAULT
Caballo le ven sabana
HORSE THEY SEE IN SAVANNAH << hmm..not sure lol
Porque muy depreciado,
BECAUSE ITS TOO DEPRECIATED,
Por eso no te perdon de llorar
BECAUSE OF THAT I DONT FORGIVE YOU TO CRY
Este amor llega asi esta manera
THIS LOVE THAT ARRIVES IN THIS MANNER
No tiene la culpa,
ITS NOT ITS FAULT
Amor de comprementa

Amor del mes pasado
LOVE OF LAST MONTH
Bebele, bembele, bembele

Bamboleo, bambolea
Porque mi vida, yo la prefiero vivir asi
BECAUSE MY LIFE, I PREFER TO LIVE LIKE THIS
Bamboleo, bambolea
Porque mi vida, yo la prefiero vivir asi
BECAUSE MY LIFE, I PREFER TO LIVE LIKE THIS
No tiene pardon de dios
DONT HAVE THE FORGIVENESS OF GOD
Tu eres mi vida, la fortuna del destino
YOU ARE MY LIFE, THE FORTUNE OF DESTINY
Pero el destino tendressa para dos
BUT THAT DESTINY IS FOR TWO

Lo mismo yo que ayer
THE SAME AS YESTERDAY
Lo mismo soy yo
THE SAME AM I
No te encuentro a l’abandon
I DONT FIND YOU ABANDONED

Es imposible no te encuentro de verdad

ITS IMPOSSIBLE I DONT FIND YOU IN THE TRUTH
Por eso un dia no cuentro si de nada
THATS WHY ONE DAY I DONT FIND ANYTHING
Lo mismo you que ayer
THE SAME AS YESTERDAY
Yo pienso en ti
I THINK OF YOU

Bamboleo, bambolea
Porque mi vida, yo la prefiero vivir asi
BECAUSE MY LIFE, I PREFER TO LIVE LIKE THIS
Bamboleo, bambolea
Porque mi vida, yo la prefiero vivir asi
BECAUSE MY LIFE, I PREFER TO LIVE LIKE THIS

Bamboleo, bambolea
Porque mi vida, yo la prefiero vivir asi
BECAUSE MY LIFE, I PREFER TO LIVE LIKE THIS
Bamboleo, bambolea
Porque mi vida, yo la prefiero vivir asi
BECAUSE MY LIFE, I PREFER TO LIVE LIKE THIS

YouTube Preview Image

Unfortunately i can only listen to this cd when my husband is not around (jangan marah mak beli cd dia nih noks.. suruh beli cd terjemahan alquran….-liat..) biasa lah laki aku tu seng,seng! Asik lagu emo rock lah, new age rock lah, metal lah, dan ntah hape-hape lah favourites dia tu… Pastu ada hati cakap lagu aku lagu orang tua…CHIST!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>