Puteri Pasu – Pussy Pot

Puteri Pasu – Pussy Pot

Aku tak minat hari isnin, sebab kena pergi kerja. Aku suka kerja tapi tak suka environment kerja (as in not the decor or the equipments,well sometimes… but the vibes of the people that surrounds me) I guess, sometimes or most of the times, aku memang kera sumbang la…. tak suka nak mix around dengan orang…. boleh..? Tak berapa nak suka dengan my superiors, yes, superiorS, i have 4. Nak layan 1 boss yang ego tinggi melangit, rasa nak tarik telinga sampai putus and then stapler balik, inikan pula 4, dengan masing2 punya perangai mengalah offspring setan nak menopause dan psychotic. Bila pikir balik, seekor offspring setan tu memang nak menopause lah….. so, aku adalah penat jiwa setiap petang isnin….. sekali balik rumah, ternampak ini…

hehehe… sangat comel…. yum,yum….

Bendot – bukak mata sikit “Alamak, pompuan gomuk ni lagiiii, bawak kamera laggiiii….”

“i know, i’ll pretend like i’m asleep…mesti dia belah lepas tu…..”

“oh god….. belakang badan aku pun nak amek gambar…. i hope those extra kibble i’ve been eating doesn’t shoowwww…”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>