Purging tak habis2…. Bila nk habis weyyy

Purging tak habis2…. Bila nk habis weyyy

I am so blardy angry right now. Aku tak boleh tidor… it is already 2.20am, my head feels like exploding dan si shyaiton gigi karat dgn tong lemak dia squatting dlm kepala hotak aku. Asal aku nk tido si gigi karat ni nyebok, siap bawak tong lemak tu. Asal gigi karat and tong lelemaks ada je, aku tak boleh tido….. Taikkkkk lah! Aku rasa korang yg datang ke blog ni pun dah naik lemas baca luahan perasaan taik aku ni… Aku marah! Tau? Marah! And aku tak boleh lepaskan pada yang sepatut nya kena ledakan amarah rasukan ablasa aku ni!!!!!!!! Tak guna pun kalau aku cakap dgn di gigi karat tu….dia tak give a damn. To him i’m nothing. Aku hanya boleh luahkan kat sini…dalam blog bodoh aku ni….so sesiapa yg rasa terhibur nak baca luahan taik dan baca kebodohan aku…silakan. Ambik iktibar and i hope u don’t judge. Aku nk cakap…ada aku kisah but….aku sangat benci dgn phrase tu. Aku kisah klu org judge aku…ok? Tapi apa aku boleh buat, everyone is entitled to their opinion, no matter how stupid and ill informed. So ….. lantak korang lah…

Aku tengah marah…macam2 benda aku karang dalam kepala hotak aku. Things i want to say to gigi karat and his lady love tong lemak….time aku tengah nak membobos, time aku tgh drive, time tgh makan, time aku tgh nampak macam daydreaming but actually perang mulut ….. in my mind… i know…aku tgh fucked up…This is one of the many things i want to tell him…

“Gigi karat, aku rasa baik ko pujuk tong lemak suruh mintak cerai dgn lakik dia. Kalau dah dia yang ko dah ludah 18 kali, jatuh ketepek ludah tu masuk dalam longkang yg ada air bau jamban pun ko pi cari ludah tu yang campur dgn air longkang untuk ko jilat dan hirup balik ludah tu…. kalau ko dah sanggup maki aku, tengking2 aku, hina aku tapi boleh pulak buat baik time aku dah nak gaji dan tuduh aku nak kontrol hidup ko, lupa segala janji manis tebu hitam di bibir ko yg bertebingkan gigi karat ko tu pun aku yang bodoh dan bangang ni boleh percaya… kalau dah si tong lemak tu sanggup pi bomoh untuk ‘ikat hati ko dan hati dia supaya bersama selamanya’, sanggup wasiatkan duit epf dia kat ko (forgetting dia ada anak dan laki), sanggup pi bomoh untuk buat macam2 lah supaya ko cintakan dia…. Aku nasihatkan korang….NIKAH. Obviously you two, belong to each other. Stop lah menganiaya orang lain dalam dunia ni. Kalau pada korang, orang tu jahat and deserve special treatment dari korang….forget it. Kita hidup bukan selama nya. Tuhan tu yang maha kuasa, cuma dia boleh jatuh kan hukuman. Kita cuma hamba dia yang kerdil dan hina. NIKAH…. Maybe then you both will be happy and stop destroying other people’s hopes and dreams.”

Semua luahan perasaan taik dalam blog bodoh aku ni…tak ada aku letak nama sebenar. Siapa banyak lemak, sila lah terasa yang ko tu tong lemak. Siapa dah dekat setahun tak gosok gigi, sila lah terasa gigi ko tu berkarat. Jangan nak menyerang2 aku. Jangan nak cakap aku ni nampak mulia tapi hati macam bangkai. Jangan nak pi bomoh pulak nak santau aku. Just jangan! Ini cara aku nk move on…. korang dah happy kan sekarang? Bagi chance biar aku happy dgn cara aku ok?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>