Purging – Ooiiii!!! Aku penat lah!! Berambus dari kepala hotak aku!!!

Purging – Ooiiii!!! Aku penat lah!! Berambus dari kepala hotak aku!!!
Lemak cili padi ayam rebung peria

Ayam Masak Lemak Cili Padi with rebung and peria katak. Peria katak tu pahit giler….

Sorry haa…gambar hiasan tiada kaitan langsung dgn entry… Tak tau knp setiap kali monday mesti teringat dan rindu kat shyaiton tu….. tensi ok mokcik… Aku tau aku dah tak hingin dengan muka tak mandi dan tak gosok gigi tu tapi aku asyik terkenangkan memori aku dengan dia. What he said, what he did and…… aku keep on teringat the betrayal that he was planning to do on me dengan tong lemak dia tu….. Yes…aku kutuk depa. Aku tengah marah!!!!! I am just human… I feel betrayed!!! Bila lah nak reda kemarahan aku ni?? Pagi2 buta, lepas suboh aku dah whtsapp bff aku, ngadu nasib….

Aku : Aku asyik teringat memori aku dgn dia hari ni…. I hate it. I hate the fact that i missed him.

I hate the fact that he can keep living his life as if i never existed….

sighhhh…

Sometimes no matter how hard i tried, he still managed to creep back centrestage in my head.

Bff : It’s normal especially he really betrayed you. Give yourself some time. I don’t think you miss him but the man you thought he was…. He’s a heartless fucking jerk….not sorry to say that.

Aku :Tq for being my perspective… I needed to hear that.

So…yeah…aku rasa apa yang aku rindukan ialah memori dan bayangan because the man i fell in love with was not real. He was the creation of shyaiton yg tk mandi dan gigi berkarat tu….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>