Pokai dok..

Pokai dok..

Lens dslr patah kaki… en. laki marah2, sudahnya …. aku RM750 poorer. Beli 2ndhand tu… kalau beli yang brand new…mau mati tak makan aku sampai tahun depan… well… tak de lah mati but tentunya kurus….. (hhmmm…. not a bad idea kan?) Anyway, aku nak bukak cawangan baru. Cawangan blog lah… where i will document all my cooking experiments… Aku jujur cakap lah… nak pasang nuffnang ke innity ke, nak jugak tuai keuntungan kan…? Hahahahaha…. belum pun ada entry, takde reader, dah berangan nak tuai…. haha.. Mesti lah sebab aku nak beli dslr sendiri (yg semesti nye lebih canggih – walaupun tatau pakai…), benci tau pinjam orang punya…tengok lah nanti bila aku dah beli, jangan harap lah nak pinjam en. laki… huh ๐Ÿ˜› !

So, from now on, blog ni hanya akan ada nonsense aku je lah kan… bila ada… hehe ๐Ÿ˜› ย Eleh…macam lah ada pembaca setia, perasan tau aku ni…

One Response »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>