Pergi sudah tinggalkan aku….

Pergi sudah tinggalkan aku….

Disebabkan gue ini membesar diakhir tahun 80an… gue punye set-set ni dulu lah kalau kat sekolah kalau suka dengan sape-sape pun lah nanti mesti nak dedicate kan lagu…. kelakar? yes.. corny? yes… memualkan… unfortunately yes also…tapi very effective kan… tak payah nak memulas kepala hotak sendiri untuk berjiwang… hehe….  Gue punya stalker sudah kembali. Gue mahu menyampaikan pesanan penaja kepada dia tanpa actually bercakap dengan mahluk itu… Hence this video…. kan gue dah kasi tau, gue memang suka giler dengan Anuar Zain….

YouTube Preview Image

Pay special attention at the 2.55 mark, that’s Anuar Zain’s way of telling you to buzz off!

2 Responses »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>