Perang poster on the (toilet) wall ……

Perang poster on the (toilet) wall ……

Hari-hari bila aku masuk toilet opis aku, rasa terhibur… sebab apa tau…..

1. Mula-mula duduk atas takhta….(i tak suka panjat jamban tu sebab i gumuk, nanti kalau patah i jatuh macam nangka busuk)

2. Pandang depan, baca ini….

3. Iskh… lambat pulak taik ni, toleh tepi, di sebalik tissue dispenser…..

air tak de kata nya….. dah dekat 18 bulan aku tengok tertampal…..

4. Bila dah selesai buat deposit, i pun tekan butang send…… nampak plak ini….

aiyoyo….kadawale… banyak marah sudah i punya cleaner…. dulu dia buat grafiti ini….

Personally, i think the cleanliness standard of the toilet in my office is a joke. This is the ladies toilet ok, grown up, expansive perfume wearing ladies…. and they don’t know how to flush….

If la….ada minah2 kat opis aku tu baca belog ni…. this is what i want to tell them…

Ladies,

This here cubicle of a toilet has low water pressure. Kindly press the flush lever longer than necessary to make sure  your CRAP and PISS water is thoroughly sucked down. Eventhough i like surprises, i DO NOT appreciate to be surprised by your SHIT. Hope you understand.

Have a nice day…!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>