Penyakit awal tahun

Penyakit awal tahun

Ingat nak cerita pasal cherating aritu, tapi rasa nya tak de mood pulak.. I sakit. Batuk-batuk yang sangat melemahkan jiwa raga rotan ku yang sebelum nya GAGAH… Ini semua gara-gara si budak tak suka mandi itu (anak bongsu lah), penyebar virus demam. Nasib baik tak demam yang chronic. Demam memang tak chronic tapi everytime i cough, i pee in my pants. Bayang kan batuk tak berhenti sampai 5 minit…… tak basah seluar dalam aku??!! Isshhh!! Everytime i cough, snot flew everwhere… Aritu gi giant, terbatuk, tiba-tiba ada green snot kat tudung! MALU TAK?!!! Nasib baik aku pandai coverina, malu averted tapi still malu ok… Korang yang baca ni, tau… ahaks!

*edited to add – walaupun aku pernah bersumpah tak akan menjejak kan kaki ku yang gagah ini ke giant, tapi aku terpaksa nokss….. tak larat nak drive and i terpaksa buat muka seposen mintak tulong dengan fiza… So, bukan salah aku (mati la tak mengaku salah), salah kan lah batuk ku ini…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>