Papadom bertukar jadi …….?

Papadom bertukar jadi …….?

Last sunday, laki aku beria-ia ajak tengok wayang. Dia nak ajak aku tengok citer Papadom, macam2 lah dia cakap, nak jual kat aku, yang Papadom ni best bangat citernyer… Aku mula tu ala-ala suam-suam kuku jek, sebab macam tak de mood nak tengok wayang tapi enggeh kan je lah since dia nak belanja and beats staying at home kan…So masa sampai kat panggung tu mamat ni pun yo-yo oh jek pergi beratur beli tiket. Aiseyman, 1 jam lagik baru start. In the mean time pergi lah merayap2 kat kedai buku and aku pow dia baskin robin satu….

Wayang pun dah start….. jeng,jeng, jeng… kitaorang pun tengok lah dengan teruja nyer…. kau tau cerita apa yang aku tengok………….??????

……………………………………………………..

PANDORUM!!!

Aku punya nak pecah dada tahan ketawa, yelah wayang dah start, tak kan nak buat bisingĀ  and mamat tu muka dah boring semacam kan…. HAHAHAHAHAHAHAHA….. lawak tul lah laki aku tu…. PAPADOM dengan PANDORUM.. sikit punya jauh beza… Dah tu ada hati nak marah kat budak kaunter tu sebab pekak tak dengar dia cakap papadom…. hehe.. aku cakap kat dia, nak marah pun tak guna sebab dia tak check betul-betul kan…

Nasib baik lah citer pandorum ni ok… for him lah… aku tak suka! Sangat mengerikan! Macam citer resident evil tu, ala-ala zombie makan orang… TAK SUKER! Malam semalam aku tak boleh tidor sebab aku asyik pikir plot citer ni yang aku rasa macam tak masuk akal and membayang kan makhluk yang jahat tu makan orang…. ISSHHH! Ngeri! Aku rasa lah kan kalau lah aku dicampak kan ke dalam situasi macam tu… mesti awal-awal cerita belum habis pun opening credit, aku dah mati! Ye lah, dah la gemuk, mana kuat nak lari and nak sembunyi pun tak muat.. abis lah aku kena makannn…..! Bertuah lah mahkluk jahat tu… daging aku mesti sure sedap punyer…! Kuang ajar punya mahkluk jahat!!!

2 Responses »

  1. wakaka! hari ni aku bantai gelak kuat2 dengan fiza bace entri ko.. kalau ko perasan hari ni aku gelak kuat tu sbb aku bace entri la.. wakakaka!

    papadom = pandorum

  2. hee…. jangan ketawa depan mamat tu..
    kesian dia nanti kecik hati lari dari rumah… menyusah kan aku nak jawab soalan ko, tanya laki aku mana..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>