PadThai @ Kuetiaw goreng Thai Xpress…

PadThai @ Kuetiaw goreng Thai Xpress…

Ada lah hari tu, aku beli pad thai segera, aku dah belek2 ingredients tak de unsur2 tak halal sebab tu beli. So semalam baru tergerak hati nak masak, which was sangat keji sebab before that dah makan kuih ketayap tu kan….¬† Ini rupa padthai express saya….

padtahisegera

Hensem kan rupa dia..? Macam sangat sedap kan? HUH! NON ADO… Sekarang aku secara rasmi nya buleh cakap aku tak suka rasa padthai…. rasa dia pelik sebab ada masam and manis and masin and PELIK ok..? Dulu masa aku ternampak dalam tv orang masak padthai ni aku dah terdetik dalam hati, macam tak sedap je… tapi sebab aku ni kan lemah semangat, senang sangat tergoda dengan bisikan syaithon yang direjam, aku beli gak menda alah ni untuk ku cuba… Nah ternyata, aku tidak suka…. aku rasa kalau aku tak buat yang xpress punya pun aku tak suka… tak sedap! The end…. tapi tengok lagi gambar dia….sebab cun…(hehe perasan) :p

padtahisegera2

2 Responses »

  1. benda segera kan selalu mengecewakan skit, entah¬≤ kalau buat sendiri ok tak? pertanyaan inosen seorang yang (rasanya) tak pernah makan padthai…

  2. KOG,
    demi kau, aku akan gigih cuba yang ori….
    nasib baik aku tak tau kau duduk mana, kalau tak sedap jugak, ada can kau rasa padthai… hihi :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>