Orang goreng mee, aku pun nak goreng jugak….

Orang goreng mee, aku pun nak goreng jugak….

Hah tengok lah tu, orang goreng mee, aku pun nak goreng jugak. Orang goreng sedap, aku goreng ala-ala je… Orang nak ada DSLR, aku pun nak ada gak….. Orang amek gambar power-power, aku amek… nak kena edit jugak….. hehe…. tapi bak kata orang kita zaman sekarang ni, ADA AKU KISAH!!!!KUBUR MASING-MASING TAU!! Muahahahaha… kenapa aku gila ni…sebab baru terjaga, pukul 2am and mulut ku…yarabbbiii busuk, macam bangkai! I’m not ashamed to admit it….dan juga…. sebelum tertidor tertonggeng tadi, baru lepas makan durian (tapi dah gosok gigi siap pakai ubat gigi sebelum titon tau!)….so just imagined bau mulut aku sekarang…..cepat imagine!, haaaa x20 bau BUSUK dia….. muhahahaha….

Nampak macam sedap tapi tak sedap tapi nasib baik orang yang beriya2 nak makan cakap sedap, walaupun aku boleh gerenti tak sedap…… hihi 😛 Ini mee goreng orang malas, ala..sejak bila pulak aku rajin? Memang semua malas punya…so jangan nak mengada2 mintak resepi…(macam la ada orang mintak pun…)

 

2 Responses »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>