Orang buat Sop Kambing, aku pun nak buat gerk….

Orang buat Sop Kambing, aku pun nak buat gerk….

Seriously, aku masak sop kambing ni bukan kerana meniru atau menciplak sesiapa…. hehe tapi sebab tekak teringin and kebetulan stok kambing yang patut nye aku masak time raya aidiladha aritu ada lagi… apa lagi.. sop la…

Masak balik kerja, nasib baik ada pressure cooker, senang hidup mokcik, daging pun tak liat…. malam makan gitu aja, cicah sikit dengan roti.. sedap, pastu tidor membongkang tak ingat dunia daa….

Lepas tu bangun pagi terus teringat kat sop kambing lagi… buruk tul kan? Nasib baik tak mimpi makan sop kambing malam tu.. Terus text kat mak aku suruh panaskan sop, nak makan time lunch… see…? Aku sangat gigih kalau bab2 mentekedarah… pukul 9am dah mengatur strategi macam mana nak memenuhkan perut tong aku time tengahri nanti…. muahahahahaha….. ada aku kisah? Yang penting perut kenyang, makan ini….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>