Orang ada, aku pun nak jugak… pastu … :(

Orang ada, aku pun nak jugak… pastu … :(

Aku tengah bosan sebab bergaduh dengan bf…ya bf… i have moved on… what do you expect? My divorce was just a formality, a certificate to acknowledge the demise of a relationship… Eee… berlagak nye aku bila baca balik…. but that is just the truth…. i wasn’t happy the last 6 years of my life, you’ll be surprised how quickly i got back on the sadle… but itulah….. solution creates problems…. Ada laki, laki tak cinta kat kita, laki cari pompuan lain, kita rasa sunyi, cerai, kita rasa sunyi. jumpa orang baru, HAPPY, then problems…especially bila partner kita pun sebiji macam kita, bawak baggage, bosan, boring, gaduh, sedih…. bosan lah!! Aku ni macam budak2 pun ye… bila gaduh je, the first thing that comes to mind ialah, dia tak sayang aku, dia nak tinggalkan aku….. ishhhh! Bengkak betul…. Kalau dah dia tak happy and nak blah… biarlah kan..? Problem is… punca gaduh tu sebenarnya miniscule… ciput… tak warrant a break-up pun and if he really did leave, then… lantak lah kan..? Buat apa nak stay dengan orang macam tu… penuh drama siot…! tapi…… hati aku ni….. degil ….. masih rasa sayang… rasa rindu….. hmmm…. apasal lah aku torture diri aku ni…???

Hahahahaha…. aku pun drama jugak…. Ikut kan hati, aku nak hantar lagu ni kat mamat tu… tapi… aargghh… letak kat sini pun boleh lah… Hamek ko.. dengar lah lagu Safura ni…. jiwang karatzzz tak mak..?? Yes mak jiwang era 90an ok..? Kawan dengan mat kental, kena lah dengar lagu2 melayu yang mendayus seperti ini…. Kutuk la, peduli apa aku….. eh… video ni, Safura badan lentik siot, suara pun best….

YouTube Preview Image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>