Oohhhh thank you, i love you olls!

Oohhhh thank you, i love you olls!

Hari tu terima surprise di tempat kerja…… ai dapat ni uolls…

20140512_163933

Haters jangan lah pulak cakap aku hantar sendiri bunga ni kat diri aku… mahal weeyyy! Baik aku makan dengan duit tu…. Terima kasih tak terhingga kepada pengirim itu, it really made my day…. Senyum sampai ke telinga…

Lepas tu malam my darling mother pulak belanja i makan nasi arab….. Subhanallah, Alhamdullilah….ramai lagi yang sayang kat mokcik ni kan…? hihihi…

20140513_212730

Ini ialah hummus with tahini and lamb… sedap i tell u….

20140513_212625

Lamb Mandy…sedap jugak tapi portion terlalu besar, aku makan tak habis pun… makan daging je..

**isshhh ini dah kira riak kecil-kecilan ni…. i hope tak de yang terasa… opppss!**

2 Responses »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>