Olympus Stylus 850 SW suckSS…

Olympus Stylus 850 SW suckSS…

Aku tengah sakit hati ni… benci betul dengan kamera aku ni… banyak sangat cekadak… ni macam kena virus pulak.  B*bi tol lah… (sempena dengan selsema babi kannnn…) aku nak ambik gambar pun tergendala tau…  anyway, hari tu aku tengah buat kerja and terdengar ringtone yang sangat best… colleague aku punyer HP. Mamat ni boleh tahan lah ganyut nyer tapi ringtone best lah, aku tanya lah lagu apa ni? Dia cakap OAR, aku cakap kat dia; wah kau pun dengar eh lagu macam ni… dia kata, anak aku dengar, aku pun dengar lah… hehehe…

YouTube Preview Image

EDITED TO ADD : Camera aku ok, memory card yang sontoloyo! Tensen gue… duit nih!  nak belik baru… abis lah aku kena bebel dengan si skema papan tu….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>