Nasib baik muka kau tak sehensem Keith Foo……

Nasib baik muka kau tak sehensem Keith Foo……

“Sometimes Allah withholds something from you, not because you don’t deserve it, but because you deserve better”

—Shaykh Abdul Jabbar

Sorry, malam ni i adalah melayan perasaan….hati dalam taman kena racun so, tengah sedih…. dah lama kena racun, tak cukup dengan racun, banyak pulak haiwan perosak suka datang dalam taman, pastu i’ve only realised yang tanaman dalam taman i tu semua nya toksik belaka….so right now, i tengah ala-ala feeling frozen gitu….

Seperti biasa, i suka dengar lagu geisha sebab…i perasan muka i macam momo..hot kan?! Lagi satu tengah i feeling2 frozen sambil tengok video ni, baru i perasan rupanya abang Keith Foo la berlakon jadi lelaki bajengan tuh…. oowwwhh tidak….hensem tuuuuuuuu! I sangat taste dekat dia, nasib baik la malaun dalam hidup i tu tak hensem macam abang Keith Foo, kalau tak i bukan frozen lagi tapi jadi iceberg yang tengah kena kesan rumah hijau yang sedang mencair dan hilang kat dalam laut, you ols semua tak kan dapat lagi baca kemerepekan i ni tau…!

YouTube Preview Image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>