Naga Air sangat la…

Naga Air sangat la…

Weeyyy.. aku adalah sangat busy these few days… busy apa ntah..? tapi memang tak sempat nak nyibuk2 update blog.. not that ada orang tertunggu-tunggu keennn.. Walaupun sana sini orang as in ‘BLOGGERS’ (nak muntah aku…) claim that blogging is soooo lame ke watever.. aku….. eh… lupa plak, apa point aku.. arrghhh… sekalang pukul 3.48am, baru habis siapkan barang2 nak bbq besok.. penat nye kepala hotak tapi tak boleh nak lelap plak… sebenarnya aku nak mengutuk benda alah ini…

Kereta ni kereta someone kerja kat opis aku.. aku kenal lah… eventhough tak rapat tapi tau lah nama and so on… Aku rasa dah nak masuk 4 ke 5 bulan dia beli kereta ni tapi kau tengok… plastik balut seat tu tak bukak lagiiiiii… punya lah cermat giler! Kalau aku… tak sempat nak keluar dari showroom aku dah baraikan plastik tu.. tak kuasa aku nak duduk and drive dengan bunyi plastik kosek-kesek kat bonbon aku yang megamax ni…. And yang paling kelakar, hari tu aku nampak dia keluar pi lunch, bawak budak2 section dia naik kereta ni… hehe..apa perasan duduk atas plastik cover tu ek..? HAHAHAHAHAHA… keji nye aku ketawa kan dia.. tapi pada aku, you pay a lot of money, why not enjoy it… simpan dalam plastik takut rosak, bonbon dia berpeluh keluar asid ke? boleh rosak fabrik…. muhahahahah… memang keji sekali lagi ketawa kan orang…. 😛  Ini macam kes mak-mak zaman dulu, beli pinggan mangkuk mahal-mahal letak dalam almari, alasan nak pakai time-time istimewa saja… so hari-hari, makan pakai pinggan ayan… hahaah… sudahnya sampai dah tua and meninggal, pinggan tu adalah sekali dua je pakai.. sayangnya.. bukan ke lebih baik pakai je hari-hari… dah dibeli, pakai je lah.. walaupun pakai hari-hari, masih boleh cermat kan..? kalau rosak, dah memang masa dia, tak pe lah… pada aku menyeksa diri jek, terlalu cermat…. hahahahaha..kata-kata dari seorang yang memang buragas dengan barang…. tapi aku PUAS pakai ok..? 😛

4 Responses »

  1. ganas ganas pun 24 ribu gak hits kan …..hehe. pagi ni nak anto anak gi jasin melaka balik dari cuti raye cina. nak singgah kat tangkak makan asam pedas femes kat bus stand. biase je rase x la sedap sgt tapi Mama-NtiQ suka. pastu masuk post.

  2. ooo memang saya dah try banyak kali asam pedas melaka…kat sebelah strait meridian best…kat tmn laksamana pun best hehehe…julie orang mana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>