Naan and Butter chicken

Naan and Butter chicken

Ini attempt aku nak buat roti naan and butter chicken. I failed miserably. Roti naan aku tak menjadi…huwaa… :( Butter chicken aku tak sure jadi ke tidak sebab aku follow the resipi to a T but still pada aku tak sedap… FYI this is my second attempt at making butter chicken using two different recipes and i don’t like both. Tak sedap lah… macam mana orang-orang kat internet tu boleh cakap sedap? Pelik… looks like i’ll never attempt to make butter chicken again, blacklisted as no good and not worth the effort. Sorry butter chicken lovers, but it sucks!

naan-butter-chicken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>