Musang King dan Fox Raja…..

Musang King dan Fox Raja…..

Aku malas nak wish-wish new year ni.. Kalau ikutkan lebih baik wish masa maal hijrah hari tu kan..? (pose-pose solehah..) tapi aku memang tak de makna nye lah nak wish apa2 perayaan pun.. maybe sebab aku seorang perempuan yang bitter ( 😛 ) sebab ada laki tapi laki sentiasa tak de, ntah ke mana agaknya, especially during public holiday ke apa-apa festivities ke, mesti aku kena tinggal sorang2.. so aku adalah seorang yang bitter.. macam sayur peria…

Malam tadi kitaorang as in adik aku and spouse dan aku, pergi makan benda ni..

Haaaa… hambek ko… orang malam new year nak bako mercun ke hapa, aku metekedarah durian. Nama durian ni musang king? Agaknya lah, aku lupa, yang pasti ada musang la… Sekilo RM28, yang kitaorang makan ni RM66… sebiji jek tu.. mahal nak mamps! Rasa dia sedap lah.. dah nama pun durian tapi not up to my expectation la…. Rasa pahit-pahit, tak manis/ a hint of sweetness, tak lemak sangat… rasa nye D24 pun lagi sodap…! Tapi itu pendapat aku, lain orang lain citarasa… JANGAN NAK MEROYAN NAK MENCERCA CAKAP TEKAK AKU LONGKANG PLAK! Longkang-longkang pun, kelesss ko maria tau!!

BTW, durian ni aku masih hutang kat adik aku.. belum bayor portion aku.. hehe sapa suh tak bawak aku pi ATM dulu kan..?

2 Responses »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>