Mueh heh heh….

Mueh heh heh….

Hallos…. Waaaaa… Lama eks kita tak berkeji-kejian….? Aku malas… Simple as that… Kadang kat tempat kerja, idea nak mengarut melambak tapi bila balik rumah…. ke pareeettttt… malas… Lagi satu aku ni kadang-kadang macam identity crisis…aku buat blog ni dulu sebagai tempat untuk meluahkan perasaan tapi lately tak berapa boleh nak luah sebab nanti ada je .. whatsapp la, sms la, call bertalu2 sampai… kalau kat aku je tak pe..ini melarat-larat ke pasangan aku… i is not loike! Itu belum sedara mara dan mak aku jadi stalker kat blog ni…. hehe.. (kasi chan la perasan, wokey?) Itu belum nanti sendiri terasa macam apa yang aku tulis tu macam tak berfaedah dan berunsur mengumpat dan kata-kata kejian dan hinaan…. Sekarang kat FB kan orang suka posting unsur2 nasihat yang islamic, so..aku berbelah bagi la.. sebab dalam hati bagai digaru nak mengutuk kan..but at the same time rasa macam sungguh berdosa diri ku inniew…

Apa point aku ek? Ok lah my point is…aku nak meluahkan perasaan…. Boleh tak kalau ko baca, tak payah nak terasa? Lebih baik kalau tak payah baca blog ni…but i know… you can’t help but stalk my blog… hehe…

Peace y’awll…

mongok

One Response »

  1. sis Julie!!! howdy!! lama nye x update blog yer. klu xmo maki2 or ngumpat2 dlm blog, buat la mcm dulu2.. u masak2.. u mkn2.. u jln2.. ske tgk all the foods yg u masak (br tingat resepi laksa guna sardin yg i nak cuba tp dh terlupa. harus cuba lepas nih!). so pasni rajin2 la update yer. (^^,)v

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>