More or less wordless.. (ada ke ayat macam ni..?)

More or less wordless.. (ada ke ayat macam ni..?)

Nak update entry tapi macam malas nak berbrok brek tapi macam nak tayang semalam masak apa.. so tajuk macam tu lah.. ala-ala tak nak berkata tapi gedik macam haram still nak enter frame gak.. ahaks! ^^)v  (Kata dulang paku serpih, mengutuk orang, aku yang lebih… muahahahahahha ~ evil laugh dan kentut ~~> )

Daging black pepper, sedap je bila makan,  panas di perut dan dada…. aarrggghh… (sambil garu2 lipatan perut…) 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>